måndag 20 april 2009

En övermäktig uppgift

De senaste dygnen har jag febrilt försökt hänga med i allt som skrivs om piratpartiet och Ung Pirat, vår medlemstillväxt och domen i The Pirate Bay-rättegången. Men uppgiften är mig övermäktig. Det skrivs så mycket av så många olika personer just nu att det inte går att överblicka.

Samtidigt översvämmas min mailkorg av mail som berättar om nya medlemmar som gått med i partiet. Tusentals personer som ska lära sig hitta i Piratpartiets organiska och svårnavigerade organisation, som ska finna sina roller i en organisation som kännetecknas av ombytlighet, heterogenitet och just do it-mentalitet och som framför allt ska känna sig välkomna i en organisation som aldrig tidigare brottats med att ta emot en såhär pass stor nytillströmning någonsin. Allt detta medan samtliga system, hemsida, mail och forum, går på knäna på grund av den enorma belastningen.

Det finns bara ett ord för denna smått övermäktiga uppgift: Lyxproblem

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dagens i-landsproblem nr 34987.

Är det inte underbart så säg ;)


//AH

Matthias sa...

Ja, du är inte ensam. Jag vet att man kan bli snöblind men kan man bli läsblind?
Jag kommer att drabbas av fingertoppsvalkar(mycket skrivande), läsblindhet(läsning av bloggar, hemsidor etc etc)och tidsbristen är redan ett faktum.

Men det är otroligt inspirerande.

Leo sa...

Ja, det har verkligen varit "information overload" de senaste dagarna kring Piratpartiet. Man hinner helt enkelt inte med att läsa allt på bloggar och i media...

Men som sagt, det är ett lyxproblem =)