tisdag 9 mars 2010

Lokalavdelningar inom Ung Pirat i Halland

Så var det dags igen för kartritning enligt klassisk kolonialmaktsmodell (dvs man drar upp kartor utan att blanda in dem som drabbas av gränsdragningarna :-) ). Tidigare har jag bloggat om:

Lokalavdelningar inom Ung Pirats Stockholmsdistrikt
Lokalavdelningar inom Ung Pirat i Västra Götaland
Lokalavdelningar inom Ung Pirat i Värmland

Den här gången har turen kommit till Halland,  där det idag finns två lokalavdelningar: Ung Pirat Halmstad och Ung Pirat Hylte. Men tittar man på medlemsunderlaget i de olika orterna står det ganska klart att man borde kunna dra igång lokalavdelningar även i Kungsbacka, Varberg och Falkenberg. Då skulle kartan se såhär:


Framtida lokalavdelningar i Halland
Ung Pirat Kungsbacka, Ung Pirat Varberg, Ung Pirat Falkenberg, Ung Pirat Hylte (finns idag) & Ung Pirat Halmstad (finns idag)


Det som krävs för att den här indelningen ska kunna bli verklighet är att vi hittar engagerade unga pirater i de kommuner där vi vill starta nya lokalavdelningar som axla ansvaret för dessa. Är du en sådan, eller känner någon du tror skulle vara lämplig, så tveka inte att kontakta mig. Det krävs egentligen ingen förkunskap kring föreningsdemokrati alls. Förbundet har massor av duktigt folk som kan hjälpa till att lära ut den biten.

Inga kommentarer: