onsdag 19 november 2008

Ett liv utanför politiken

Jag har den senaste veckan levt i exil från Uppsala. Tyvärr innebär det även exil från min stationära dator där hemma där Skype och Pidgin gör att jag håller mig i kontakt med vänner och partikamrater. Som tur är låter mig fortfarande Facebook kommunicera med alla möjliga bekanta, så helt avskärmad från omvärlden är jag inte. Och mina tre olika maillådor kan jag komma åt över nätet.

Men det blir ändå inte riktigt samma sak som hemma i uppsala. Men jag tror inte enbart att det beror på att jag inte kommer åt alla program på min dator. Förmodligen så handlar det även om att de aktiviteter jag sysslat med här nere inte är kopplade till min vanliga bekantskapskrets.

I onsdags åkte jag ner till Lund där jag stannade fram till söndagen. På lördagskvällen skulle jag gå på Wermlands nations Höstgasque i AF-borgen. På något sätt så färgade det hela veckan innan gasquen. Min tid gick åt att träffa gamla vänner från min tid i Lund, och mina tankar gick åt att fundera på hur middagen skulle bli. För den som undrar kan jag berätta att den blev över förväntan trevlig och bra på alla sätt.

Söndagen blev ett tvärt men kort kast tillbaks till partiarbetet. Jag fick dra mig upp alldeles för tidigt efter gasquen för att ha Piratfika med de lokala piraterna. I förbifarten startade vi upp Ung Pirat Helsingborg där Sandra Grosse valdes till ordförande. Jag fick även med mig en stor bunte med StoppaIPRED-klistermärken, så är det någon i Uppsalatrakten som vill ut och sätta upp klistermärken kan ni höra av er till mig.

Direkt efter mötet satte jag mig på tåget till Malmö för att sedan slå följe med min bror vidare till Höllviken där våra föräldrar bor numera. Släkten hade samlats för att fira min systers stundande födelsedag . Hon fyller nämligen arton år idag och den här veckan har därmed fram tills nu gått till presentletande och socialiserande med familjen. Hennes blogg är förresten enligt hennes egen utsago rakt igenom ironisk vilket jag personligen hoppas stämmer.

Men på torsdag åker jag tillbaka till Uppsala och förhoppningsvis ska jag där kunna påbörja planerandet av en debatt kring Ipred som jag gärna skulle vilja se Piratstudenterna få till stånd

Inga kommentarer: